Nemusíte na Sapu nebo na VŠE, abyste potkali Vietnamce. Vedle lásky k jídlu s vámi sdílíme i lásku k hudbě. A někteří i k filmu.

Tudíž:

Čtvrtek 4. 2. v AeruPromítání kraťasů od AZN std. Duc je trošku střelec z DAMU. Potkali jsme se náhodou jednou v Noně, viděla jsem ho mluvit na dokumentech v Jihlavě, ale jinak o něm vím prd. Vy ho a další jiné, „hip“ Vietnamce, můžete potkat v Aeru.

A ti, co milujete další tradiční věc – kočky, kocouři a chlast na baru, u Náměstí Republiky se bude v sobotu 6.2. pařit na počest nového lunárního roku. A ne, nedostávám provize, že vás tam naženu. Ani fň.

Neděle 27. 3. v Kongresáku: Zpíváníčko velkých hvězd vietnamského pěveckého nebe. Pokud chcete echtovní vietnamskou show (není to krásné multikulti slovní spojení?), určitě nemiňte TOHLE. Vezme vás to do jiné kulturní dimenze tradičního (devadesátkového) vietnamského popu, která neztrácí své fanoušky. Seriózně, tohle nesmíte minout.
Největšími hvězdami jsou Dam Vinh Hung a Tuan Hung. Takoví …vietnamští Jankové Ledečtí, Danielové Hůlkové, a to nemyslím ve zlém.
Samozřejmě nechybí afterparty v tradičním partyklubu Vietnamců – Hany Bany.

Sobota 30. 4. na Výstavišti Holešovice: Asian Food & Culture Fest . Ano, všichni milujete asijské jídlo a myslíte si, že z něj nemůžete přibrat.

Až budu mít na mušce další akce, hodím vám je sem.
Tak se seznamujte a kulturně žijte, dušinky.